Blogg

Castings m.m


Allmänt, 2012-08-12 13:56 av Jonna

Har varit på casting och provfilmat för en roll till en reklam film. Vi vet inte än hur det gick. Men hon som höll i castingen ville hållla kontakten!:) Sen ska jag söka in tilll en roll till en långfilm men då ska vi göra en video presentation först!


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

första sidan...


Allmänt, 2012-08-12 12:13 av Britt-Marie

på ett nytt kapitel i livet. Varför inte bli statist nånstans nångång? Ja, man vet aldrig vad det leder till ju! Synas och bli berörd med andras ögon, det vill vi alla tror jag. Åtminstone jag!


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Längtar!


Allmänt, 2012-08-10 12:08 av Laura

Yes! Blev utagen som avancerad statist till långfilmen lamento! Åh det ska bli så kul! Detta blir mitt första statist jobb.. Jag ska spela 20-åring med hund så hunden min ska oxå få bli moviestar ;) Den 21 Augusti smäller det!

Filmen är en tysk-svensk produktion och regisören heter Jöns jönsson. Han går på tyska filmhögskolan utanför Berlin och detta ska bli hans examensfilm. Det handlar om en kvinna, Magdalena vars dotter gått bort sen ett halvår tillbaks. Filmen utspelar sig i en mindre stad i sverige (Bålsta) och fyra dagar av magdalenas liv. Denna dotter hade en hund som är väldigt gammal som nu mamma magdalena måste ta hand om, hon vill bli av med hunden man kan inte sälja den pga des ålder. Filmen är i shanger Drama.

Ska bli riktigt kul att se vad detta blir för film. Tror att det blir riktigt bra. Super kul att man får vara med och spela lite oxå! :) Taggad tjej! Ha de gött!


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Skolan snart.


Allmänt, 2012-08-09 23:49 av Erik

Jag har inte gjrt något inlägg på denna blogg så det är väll bara att börja nu :) Snart börjar skolan som rubriken säger. Jag ska börja på Engelska skolan ska bli riktigt kul. Sen så ska jag gå på Amfora och växhusets musikal teater grupper. Alltså så kommer jag va med i två musikaler senare :) Man längtar nästan lite tills första skoldagen men ändå inte. Jag har också gått första steget oss Ymperia. Ska gå på andra steget senare i augusti och det sista steget i september :) Det var riktigt kul och man lärde sig rätt så mycket. Jag är ju ny här så jag vet inte så mycket om hur det är att vara med i ett pogram eller film :) 


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Statist SVT


Allmänt, 2012-08-09 02:32 av Jonathan

I Måndags var jag statist i den svenska tvserien Molanders som kommer att sändas på SVT våren 2013. Jag var publik i en kyrkscen så jag hoppas att jag kommer synas :) Satt på samma rad som huvudrollen Eric Ericsson som spelar en av huvudrollerna vilket kändes kul, sen såg jag lite andra kändisar också, som Jonas Karlsson(Hade sett hans film Cockpit dagen innan så det kändes lite konstigt), Jacob Ericksson och Julia Dufvenius. Det hela tog ungefär 4 timmar och det enda man gjorde var att sitta och "njuta" till en playback som de spelade upp, men det känns ändå grymt att ha fått jobb av SVT :D Dessutom sa regissören att denna scenen var den dyraste i hela serien :) Jag hoppas att det blir mer sådant här i framtiden! Tack för mig.


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Sida

« Förra 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 Nästa »

Visar sida: 201 av 541
Totalt antal inlägg: 2703

Blogg


Läs bloggar skrivna av statister, skådespelare, modeller och eventpersonal på Statist.se

Fotogalleri


The Sweetest


Teater/Musikal


SökSök i Sök »