Blogg

Vart kan detta leda?


Allmänt, 2012-08-16 23:53 av Marie

Halo halo, Marie här framför datorn med lite skön musik i lurarna! Jag skaffade ett account här på statist idag, efter en trevlig kväll igår med två av mina närmsta barndoms vänner. Igår var vi också ute med kameran och fotade lite bilder som jag kunde använda till min profil här. Jag har inte varigt på ett "jobb" tidigare men hoppas på att få ett så snart som möjligt. Det verkar så sjukt kul, så de ska bli spännande att få veta vart detta kan leda!

 

Vet inte riktigt om jag kan lägga in nån särskild bild till detta inlägg men annars har jag ett antal bilder på min instagram. Om du som läser mitt inlägg eller min blogg (om det ens är någon, haha) har instagram appen på din lur får du gärna ta en snabb titt på mitt konto ( mariedahl ) och kanske tom gilla nån bild eller börja följa mig. För det vore väldigt trevligt tycker jag!


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Första blogginlägget, men kanske sista badet


Allmänt, 2012-08-15 20:01 av Elin

Hej! Jag tvivlar starkt på att någon kommer läsa detta, men va katten, jag har sjukt tråkigt. Har aldrig riktigt gillat bloggar, varken som läsare eller som skrivare. Det är nog helt enkelt inte min grej. Min gamla blogg, lyckaocholycka.blogg.se, har fyllts med spindelväv och damm. Jag kunde gå och tänka ut precis vad jag skulle skriva under dagen, men när jag kom hem kände jag helt enkelt inte för det. Så var det med den saken. Nu tänker jag i alla fall försöka skriva lite här. Förhoppningsvis kan den här bloggen fyllas av texter om hur roligt det var på inspelningen eller auditionen. Man kan ju alltid drömma.

 

Hursomhelst så har det varit en härlig dag, soligt och därför varmt. Skolan börjar på måndag och fredag till lördag ska det bli handbollscup, så jag är lite orolig för att detta kan ha varit sommarens sista bad... Eller i alla fall sommarlovets... Såja, inte hänga läpp Elin, vi har ju faktiskt imorgon kvar! Hoppas vädret blir bra...

 

Detta får duga som första inlägg... Förhoppningsvis inte det sista, men jag kan inte lova något...

 

Hare Bra!


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

2012-08-15


Allmänt, 2012-08-15 11:35 av Fanny

Vaknat och gått upp. Klarnat till i huvudet efter alla sjuka drömmar denna natt hade att bjuda på och sen startade jag ett konto här. Får se ifall man hittar något kul.
Dagen kommer att bjuda på en Beckfilm, träning och grillad mat. Helt okej en onsdag, jag kräver inte mer än så åtminstone, hehe...
Nu... Gunwald!Såhär ser jag ut förresten!


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Back in action ;)


Allmänt, 2012-08-14 02:34 av Tommy

För några veckor sen så fick jag sug av att komma tillbaka och söka ;) Varit borta ett tag då jag pluggade lite samt för exakt 6 veckor sen fick en liten dotter, men nu känner jag att jag vill tillbaka.

Kanske inte har hunnit med så mycket sist, men hoppas på att hitta roliga och minnesvärda statistjobb mm ;)

 

Var föra tisdagen på en provspelning för en reklamfilm där dom sökte Normän och danskar, men dom valde andra, men vill ha kvar mig hos dom när andra jobb kommer, så de e bara att jobba på för mig ;)

 


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Hejhej,


Allmänt, 2012-08-12 21:50 av Ebba

Hej, det var länge sen jag sökte till någon roll och vart inne på statist. Men jag kommer nog att vara mer inne framöver. Jag har i juli fyllt år också 11 år ;). Jag har sökt till två roller som statist och jag tvekar om jag ska söka till en annan roll också! :)


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Sida

« Förra 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 Nästa »

Visar sida: 200 av 541
Totalt antal inlägg: 2703

Blogg


Läs bloggar skrivna av statister, skådespelare, modeller och eventpersonal på Statist.se

Fotogalleri


The Sweetest


Teater/Musikal


SökSök i Sök »