Blogg

La drømmer bli virkelighet.


Allmänt, 2012-08-30 13:36 av Heidi

Overskriften skriker ut mitt indre jeg. Jeg har som folk flest ambisjoner og store drømmer her i livet. Noen kan virke for godt til å være sant, men ingenting er umulig. Med ståpå-vilje og tro på seg selv skal man nå dit i livet man vil. Jeg tenker; Slutt å bare drømme! Få fart på beina, slå ut vingene og fly dit du vil. Drømmer kan bli virkelighet. Med min motivasjon og høye tanker om store drømmer, er det nå i en alder av 18 år på tide å oppfylle disse ønsker. Gjør det, gjør det, gjennomfør det!


Når det er sagt, kan jeg jo fortelle litt om megselv. Jeg er som en potet. Kan brukes til alt. Navnet er Heidi og jeg bor langt i det fjerne nærme Drammen. Jeg er 18 år gammel og ble i år ung mor til ei lita jente. For noen kan vel et lite barn bli et slags hinder når det kommer til drømmer og den type ting, men jeg vil vise verden at det er ikke nødvendigvis sant. Jeg har masse av tid til å kunne gjøre andre ting om jeg har lyst til det. Ved siden av dette er jeg frisørlærling og en indre kunstner.

Min høyeste drøm er jo å kunne få jobbe som modell. Høyden min er 171cm og kroppsvekta mi er ganske normal. For tiden trimmer jeg for å få en bedre holdning til min egen kropp og jeg synes det er viktig at man skal føle seg vel i kroppen sin.

Jeg har stor glede av å bli kledd opp i ulike klær til forskjellige oppsett og stemninger. Å bli sminket og dollet med er alltid moro. Men det er først når man kommer foran et kamera det virkelig gjelder. Jeg trives godt foran et. Gjør det jeg får beskjed om og kan spille alle og enhver rolle.

Når det kommer til hår, er jeg veldig eksperimentell. Håret skiftes etter humør og årstid. Får en slags lykkerus inni meg hver gang en forandring inntar. Om forandringer og endringer ved utseendet når det kommer til vekt og hår må til, skal jeg følge det som kreves.

Hvis noen kunne trenge meg, gi beskjed når det trengs. Jeg er her og er villig til å reise et stykke om det må til.

Har også en blogg om noen er interessert i å lese den;

http://whitemurderdoll.blogg.no/


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Sång \ falsettet


Allmänt, 2012-08-29 20:20 av Jasmine

                             Hej.   

Idag åkte jag på min sång lektion. Jag fick lära mig att sjunga i falsettet.
Då blir det mycket enklare att sjunga i höga toner, blandannat gör joddlare och opra
sångerskor det men även Rihanna om ni har hört låten "We found love" då gör hon det.
När man jäspar och känner näre på halsen då känner man ett
ben som åker ner. Om man gapar som om man jäspar och sjunger så då får man en annan röst och
sjunger även i falsettet. Prova det...


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

im the one


Allmänt, 2012-08-28 00:00 av karin

Hello allesammans! Mitt namn är Karin Dorie och jag jobbar just nu på veromoda och Jack & Jones. På fritiden älskar jag att ta bilder på både mig själv och andra. Jag har fått gå på en hel del catwalks här i Norrköping och bl.a visat upp vår/höst/sommar och vinter collectioner för Veromoda, Esprit, M&Q med mera. Jag har även lottats ut till flera modelltävlingar här i Norrköping. Jag har även som intresse att spela teater och agera framför publik och trivs jätte bra framför eller bakom kameran. Jag har en stor önskan och det är att vara med i filmer.

Detta var lite fakta om mig, tveka inte på att höra av er till mig om ni vet något om jobb osv..

PEACE & LOVE, KARIN.


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

September...


Allmänt, 2012-08-27 07:17 av Birgitta

Hoppas att det finns mkt att söka nu i slutet av September månad, ska neröver på bröllop och det hade ju vart superkul med nåt inhopp/insats (alldeles för länge sen nu)...Undrar om man kan söka till Ica reklamen närsomhelst eller bara när dom själva söker, någon som vet?

Internet strular och man får ju abstinens när man inte kan gå in här o kolla ;o)

Ha en fin dag där ni är; oavsett väder och vind..Birgitta


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Wallander 28, ett tredagarsäventyr


Allmänt, 2012-08-23 23:25 av Rebecca

Idag har jag avslutat den tedje av tre dagar som staitist i en av de nya Wallanderfilmerna. Den har inget namn än, men den har nummer 28, så det får man väl räkna ut senare vilken det är. Ska tydligen stå på DVD-fodralet, och den måste man ju ha =)

Dag ett var vi i Malmö och spelade in på sjukhuset. Vi var ett glatt gäng på åtta personer som delades upp som sjuksköterskor, läkare och patienter. Själv blev man patient och fick gå runt i en mycket härlig morgonrock hela dagen.
Som vanligt blev det mycket vänta. Det finns nog ingen inspelning som inte har mycket av den varan. Man med lite erfarenhet vet man att man måste ha med sig något att göra, så när vi inte snackade eller åt (för vi fick både frukost och lunch) så satt jag och läste i det fina solskenet. Vi (statisterna) hade slagit läger utanför gardrobvagnen, så det passerade en hel del kända ansikten under dagen.
Själva inspelningen tog väl inte mer än en och en halv timme och för min del gick det mest ut på att sitta och ligga i en säng och vara sjuk. Kanske inte det roligaste, men vi hade ett kul gäng och statistsamordnaren var en riktigt glad tjej. När dagen var slut hade jag varit där i tio timmar, men det var värt det. Vi fick pratat med flera av skådespelarna om tips och råd för att få bra jobb.

Dag två var vi i Ystad på gamla rådhuset. Den här gången var vi mer 60-70 pers som stod redo för att vara publik till en föreläsning. Salen vi var i var magnefik med mängder av kristallkronor och vackra väggar. Att göra en så stor grupp människor att vara dynamiska är en nog så krånglig uppgift, och efter att alla fått i princip individuell regi började vi repetera och till slut köra framför kameran. Det tog lång tid att få allting att stämma och fått filmat ur alla olika vinklar.
Nästa scen gick ut på att föreläsningen var avslutad och alla skulle gå ut genom trappan. Det blev väldigt mycket springande i trappor och hålla koll på vilka man stod bredvid, men det löste sig eftersom alla ansträngde sig.

Sista dagen började på en terminal i Ystads hamn. Den här gången var vi tolv-femton stycken. Det var bara ett par scener som spelades in, men det behövdes en del folk som rörde sig i bakgrunden, fixade biljetter osv. Jag fick äran att stå och läsa en broschyr(på polska!) i en hörna. Troligen inte en av mina största framträdande här i livet.
När vi var klara där åkte tre av oss staitster med filmteamet till ett bostadsområde där vi, efter middagen, spelade in en scen där vi fick promenera fram och tillbaka på en gata. Dagen slut och tåget hem.

Det har varit tre mycket givande och roliga dagar, många nya människor och massor av skoj. Ser fram emot nästa jobb!


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Sida

« Förra 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 Nästa »

Visar sida: 196 av 542
Totalt antal inlägg: 2708

Blogg


Läs bloggar skrivna av statister, skådespelare, modeller och eventpersonal på Statist.se

Fotogalleri


The Sweetest


Teater/Musikal


SökSök i Sök »