Blogg

Sång \ falsettet


Allmänt, 2012-08-29 20:20 av Jasmine

                             Hej.   

Idag åkte jag på min sång lektion. Jag fick lära mig att sjunga i falsettet.
Då blir det mycket enklare att sjunga i höga toner, blandannat gör joddlare och opra
sångerskor det men även Rihanna om ni har hört låten "We found love" då gör hon det.
När man jäspar och känner näre på halsen då känner man ett
ben som åker ner. Om man gapar som om man jäspar och sjunger så då får man en annan röst och
sjunger även i falsettet. Prova det...


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

im the one


Allmänt, 2012-08-28 00:00 av karin

Hello allesammans! Mitt namn är Karin Dorie och jag jobbar just nu på veromoda och Jack & Jones. På fritiden älskar jag att ta bilder på både mig själv och andra. Jag har fått gå på en hel del catwalks här i Norrköping och bl.a visat upp vår/höst/sommar och vinter collectioner för Veromoda, Esprit, M&Q med mera. Jag har även lottats ut till flera modelltävlingar här i Norrköping. Jag har även som intresse att spela teater och agera framför publik och trivs jätte bra framför eller bakom kameran. Jag har en stor önskan och det är att vara med i filmer.

Detta var lite fakta om mig, tveka inte på att höra av er till mig om ni vet något om jobb osv..

PEACE & LOVE, KARIN.


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

September...


Allmänt, 2012-08-27 07:17 av Birgitta

Hoppas att det finns mkt att söka nu i slutet av September månad, ska neröver på bröllop och det hade ju vart superkul med nåt inhopp/insats (alldeles för länge sen nu)...Undrar om man kan söka till Ica reklamen närsomhelst eller bara när dom själva söker, någon som vet?

Internet strular och man får ju abstinens när man inte kan gå in här o kolla ;o)

Ha en fin dag där ni är; oavsett väder och vind..Birgitta


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Wallander 28, ett tredagarsäventyr


Allmänt, 2012-08-23 23:25 av Rebecca

Idag har jag avslutat den tedje av tre dagar som staitist i en av de nya Wallanderfilmerna. Den har inget namn än, men den har nummer 28, så det får man väl räkna ut senare vilken det är. Ska tydligen stå på DVD-fodralet, och den måste man ju ha =)

Dag ett var vi i Malmö och spelade in på sjukhuset. Vi var ett glatt gäng på åtta personer som delades upp som sjuksköterskor, läkare och patienter. Själv blev man patient och fick gå runt i en mycket härlig morgonrock hela dagen.
Som vanligt blev det mycket vänta. Det finns nog ingen inspelning som inte har mycket av den varan. Man med lite erfarenhet vet man att man måste ha med sig något att göra, så när vi inte snackade eller åt (för vi fick både frukost och lunch) så satt jag och läste i det fina solskenet. Vi (statisterna) hade slagit läger utanför gardrobvagnen, så det passerade en hel del kända ansikten under dagen.
Själva inspelningen tog väl inte mer än en och en halv timme och för min del gick det mest ut på att sitta och ligga i en säng och vara sjuk. Kanske inte det roligaste, men vi hade ett kul gäng och statistsamordnaren var en riktigt glad tjej. När dagen var slut hade jag varit där i tio timmar, men det var värt det. Vi fick pratat med flera av skådespelarna om tips och råd för att få bra jobb.

Dag två var vi i Ystad på gamla rådhuset. Den här gången var vi mer 60-70 pers som stod redo för att vara publik till en föreläsning. Salen vi var i var magnefik med mängder av kristallkronor och vackra väggar. Att göra en så stor grupp människor att vara dynamiska är en nog så krånglig uppgift, och efter att alla fått i princip individuell regi började vi repetera och till slut köra framför kameran. Det tog lång tid att få allting att stämma och fått filmat ur alla olika vinklar.
Nästa scen gick ut på att föreläsningen var avslutad och alla skulle gå ut genom trappan. Det blev väldigt mycket springande i trappor och hålla koll på vilka man stod bredvid, men det löste sig eftersom alla ansträngde sig.

Sista dagen började på en terminal i Ystads hamn. Den här gången var vi tolv-femton stycken. Det var bara ett par scener som spelades in, men det behövdes en del folk som rörde sig i bakgrunden, fixade biljetter osv. Jag fick äran att stå och läsa en broschyr(på polska!) i en hörna. Troligen inte en av mina största framträdande här i livet.
När vi var klara där åkte tre av oss staitster med filmteamet till ett bostadsområde där vi, efter middagen, spelade in en scen där vi fick promenera fram och tillbaka på en gata. Dagen slut och tåget hem.

Det har varit tre mycket givande och roliga dagar, många nya människor och massor av skoj. Ser fram emot nästa jobb!


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

HALLÅ HALLÅ


Allmänt, 2012-08-23 14:34 av Anna

Tjena. Jag har en blogg där ni kan läsa det mesta om mig, kika gärna in på min blogg och lämna gärna en kommentar:)


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Sida

« Förra 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 Nästa »

Visar sida: 196 av 541
Totalt antal inlägg: 2703

Blogg


Läs bloggar skrivna av statister, skådespelare, modeller och eventpersonal på Statist.se

Fotogalleri


The Sweetest


Teater/Musikal


SökSök i Sök »