Blogg

Varför vara statist?


Allmänt, 2012-09-14 21:04 av Eija

Ja, det är en intressant fråga. När det gäller mig, så kanske är det för att jag som barn inte "fick" synas eller jag kanske var för blyg. Minns att jag gömde mig bakom mammas kjol och ben när jag var liten och när jag blev tonåring sa jag inte mer än nödvändigt. Trodde helt enkelt inte det jag sa, var viktigt eller att någon ville lyssna på det... Blev jag tillfrågad om någonting, kände jag hur jag blev alldeles kokhet i ansiktet. Det var min vardag; att rodna, ända upp i 20-års åldern.

Men nu är det andra bullar! :D

År 1996 var ett viktigt år för mig, för då började jag min inre utveckling på allvar. Jag insåg att det jag sa VAR viktigt och oftast väldigt vettigt. Det är klart, ibland kunde jag fåna mig med ord på skoj, men annars har jag alltid haft djupa tankar om livet.

Det året utbildade jag mig dessutom till massageterapeut och det är något som jag har känsla för. Jag älskar mitt jobb! Tänk, att kunna hjälpa människor med mina bara händer! Fantastiskt! :)

Jag har blivit mer och mer utåtriktad med åren och jag tycker att det ger mig så enormt mycket att få prata med människor. Många vänder sig till mig med sina frågor och jag känner mig hedrad. :)

Det finns så mycket som är roligt i livet, så mycket man kan göra om man bara tar sig för. Dans är underbart och jag gillar att synas! ;) Föreningens fester, några stora, har jag arrangerat tillsammans med övriga i festkommittén. Jag har varit "spindeln i nätet". Det ÄR kul att få synas och höras!

Och nu när jag gjort speaker-jobb och statistjobb, känns det fantastiskt härligt! Att få se hur det går till bakom kameran är väldigt intressant. Och sedan att få agera, häftigt! Lilla jag får äntligen höras och synas! Lilla Eija har blivit stor.

TACK, världen, för att jag får vara med och uppleva roliga saker! :)

 


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (2)

Min private blogg


Allmänt, 2012-09-14 16:17 av Lise

 

 

 

http://johnsenkolsrud.blogspot.no/2012_09_01_archive.html

 

følg meg gjerne på min private blogg for å bli litt bedre kjent med mine interesser
og tanker.

Jeg har blant annet gitt ut en bok, det er en dikt samling.
Man kan vel kalle det en slags selvbiografi i dikt format.Boken min heter Verden i et eple, og det er nå over ett år siden den kom ut.I dag har jeg tatt for meg to spesielle temaer : Twilight og TopGear (ikke i samme innlegg)

 

Kommer til å legge ut evt oppdrag jeg får her inne, så blir ikke like mye blogging her inne som på privaten.
Tusen takk til dem som allerede følger meg, setter stror pris på det.

Verden i et eple.
Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Spänningen stiger...


Allmänt, 2012-09-14 06:41 av Birgitta

Snart har Bitchkram premiär, den som både jag och min son Robin är med i (såvida det inte är bortklippt?!)....Jag har några repliker och man undrar ju hur man kommer att reagera när man ser och hör sig själv ?!..

Spännande är det iaf, vilket härligt gäng som jobbade m filmen; det kommer man sent att glömma...Och alla underbara statister man träffade, vi hade ju så kul mellan tagningarna också :o)

Ha det gott där ute..Birgitta


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Hei!


Allmänt, 2012-09-13 14:44 av Celine Victoria

Ja, tenkte bare å skrive et lite innlegg her om meg selv. Om det blir så lite får vi nå se. :)

Jeg heter Celine, er 15 år og er født og oppvokst i Drammen, men da jeg var fem år flyttet jeg og familien min til Norges svar på Hawaii: Tjøme. Tjøme er der hvor jeg bor den dag i dag. Jeg når ca. 171 cm over bakken, har blondt hår og blå øyne. -Altså en typisk nordmann! På fritiden driver jeg aktivkt med dans og håndball. Jeg løper ganske mye, så er ei veldig rask jente. I åtte år av livet mitt har jeg drevet med hest, og hadde også en egen. Så jeg kan kontrollere/mestre og ri en hest uten problemer hvis det trengs! Ellers så er jeg veldig glad i å synge og spille gitar! Å bli tatt bilder av er heller ikke noe problem for meg, jeg stortives foran kameraet. Selv har jeg ikke noe særlig erfafring med det å være skuespiller, men en gang må jo være den første. Jeg føler at jeg har en skuespillersjel i meg. Jeg er veldig positiv og elsker å møte nye mennesker. eg vil gjerne ha jobber som statist/skuespiller i tv-serier/film, sanger, danser eller modell.

Det er bare å kontakte meg!

 


Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Statist for Cold Mailman


Allmänt, 2012-09-13 04:41 av Lise

 

 

Var statist for Cold Mailman gruppa her forrige uke.
Var utrolig koselig folk, men tidenes dritt vær.Vi fikk skikkelig regn,
og sto ute i bortimot to timer.
Men moro var det jo!Håper på flere statist jobber og evt få muligheten til å være med i music video,
siden jeg elsker å danse.

Dela det här inlägget
LänkHTML-Länk


Visa kommentarer (0)

Sida

« Förra 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 Nästa »

Visar sida: 192 av 541
Totalt antal inlägg: 2703

Blogg


Läs bloggar skrivna av statister, skådespelare, modeller och eventpersonal på Statist.se

Fotogalleri


The Sweetest


Teater/Musikal


SökSök i Sök »